RZ Timmerwerken


Heeft een kleinschalig karakter.

Vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit zijn ons recept voor tevreden klanten.


Ronald Zuidhoek is de aannemer van de bollenstreek, met vooral het timmer en maatwerk als expertise. Diverse verbouwingen, aanbouwen, dakkapellen en veranda's worden gerealiseerd. 


RZTimmerwerken heeft er bewust voor gekozen om zich als eenmanszaak te profileren en goede contacten te onderhouden met o.a specialisten als loodgieters, metselaars en electriciens. 

Hierdoor kunt u een volledige offerte aanvragen en regelt RZTimmerwerken de volledige verbouwing. 


1 contact persoon geeft u de rust en tijd om u te richten op het herindelen en stylen van uw huis na de verbouwing


Heeft u behoefte aan advies voor het herindelen en of styling advies? Wij werken samen met VIAFleur


OVER ONS

Wij werken samen met VIAFleur


 

Graag de indelng in huis veranderen en/of stylen?


Om uw huis nog meer naar wens te maken en of meer ruimte te creëren? VIA Fleur is de interieur specialiste van de bollenstreek die u kan helpen met verschillende opties & ideeën. 


Vragen over het herindelen van een ruimte maar u wilt dat er meegekeken wordt, welke optie het meeste ruimte en het juiste resultaat geeft?

RZTimmerwerken en VIA Fleur komen bij u langs om de beste opties te bespreken. RZTimmerwerken kan aangeven wat op bouwkundig vlak kan. VIAFleur geeft advies hoe u het beste de diverse ruimtes in uw woonhuis kan indelen. Om zo de ruimte optimaal te benutten. 


Vragen over het herindelen van een ruimte maar u weet al hoe?

RZTimmerwerken komt bij u langs om te kijken of de indeling die u in gedachten heeft, bouwkundig mogelijk is. 

Ligt er daana toch nog een twijel over de wens en wilt u kijken naar verdere opties, qua herindeling en inrichting dan kan er een afspraak worden gemaakt met VIAFleur.


Vragen over het stylen van een ruimte?

VIAFleur komt bij u langs om te adviseren hoe u het beste de ruimte kan indelen, komt hier een aanpassing bij op bouwkundig vlak, dan wordt RZTimmerwerken ingeschakeld. 


Omdat RZTimmerwerken en VIAFleur samen een team vormen, werken we zo efficiënt mogelijk en komen we tot de beste resultaten.


Kortom, samen bieden wij een brede dienstverlening die u zeker niet zal teleurstellen.